top of page
Art de vivre, France

Art de vivre, France

Mont Saint-michel, France

Mont Saint-michel, France

Lavande, Provence, France

Lavande, Provence, France

La Petite France, Strasbourg, France

La Petite France, Strasbourg, France

Paris, Ville lumière, France

Paris, Ville lumière, France

Medici i Franța

Från denna să lucrați în Franța
  1. Sistemul de sănătate francez este în mod regulat citat ca fiind unul din cele mai bune sisteme de sănătate din lume, atat prin organizarea sa, cât și prin echipamentele sau condițiile dirty de lucru.
  2. Pentru Experienceță: lucrând în străinătate, veți descoperi noi metode de lucru. Această Experienceță plină de satisfacții va constitui un avantaj pentru tot restul carierei dumneavoastră.

  3. Pentru o viață mai frumoasă în Franța: relief variaie, climă, calitatea infrastructurii, calitatea sistemului educațional, calitatea sistemului social ... și bineînțeles, pentru gastronomia franceză!

  4. Pentru remunerare: en medic angajat i Franța poate primi en anställd på 4000 € pană the 7000 € netto pe lună, i funcție de specializarea honom.

  5. În cele din urmă pentru proximitate. Cu internaționalizarea transporturilor aeriene, vă puteți întoarce cu ușurință în țară o dată pe lună pentru a vizita familia sau prietenii dumneavoastră.

Găsiți postul visurilor voastre: Euromotion este i permanent kontakt cu structurile sistemului de sănătate i căutarea de noi talente.

Medici sunteţi absolvenţi har unor universităţi profil din Statele Uniunii Europeene? Doriți să lucrați în străinătate, și în särskilt în Franța? Întâlniți-ne și informați-ne de proiectul dumneavoastră.În funcție de proiectul dumneavoastră, noi vă propunem o soluție adecvată așteptărilor dumneavoastră.

Noi vă propunem să vă întâlniți cu clienții noștri: via Skype sau telefon într-o prima fază, și apoi față in față. Noi vom fi alături de dumneavoastră în negociea contractului dumneavoastră de muncă.

Vreți sa lucrați într-o altă țară, alta decât Franța: informați-ne. Noi suntem i măsură să vă propunem oportunități de lucru i toată Europa ... Și bineînțeles cursuri de limbi străine gratuit

Învățați limba franceză: corespunzător specializării dumneavoastră, Euromotion Medical poate să vă propună să urmați cursuri de limba franceză fri intensiv, perioadă ce poate ajunge pana la 4 luni (480 ore de pregătire).
ATI găsit postulated visurilor voastre cu Euromotion Medical şi să vreţi Fiti pe deplin operation. Noi vă putem oferi posibilitatea să urmați fri cursuri de franceză, în grupe mici, pentru a putea reuși să ajungeți la level B2. După atingerea acestui nivel veți fi în stirra să comunicați i franceză. Sunteți gata pentru a începe o nouă viață profesională ... Și personală!

Euromotion Medical se ocupă de dumneavoastră și de familia dumneavoastră

Sprijin installerar det:

Noi vă sprijinim i toate demersurile dumneavoastră administrative!

Euromotion sprijină vă în toate demersurile dumneavoastră administrative: recunoaşterea diplomelor, ReloCare, căutarea unei locuinţe Temporäre sau final, înscrierea copiilor the Şcoala, sfaturi pentru Viaţa cotidiana .. Promisiunea Noastră: nu.

Från începutul colaborării noastre, ghidul: ”Bine ați venit în Franța” vă este pus la dispoziție. Acest ghid complete prezintă toate demersurile ce trebuiesc făcute în diversele aspecte ale vieții cotidiene. Bineînțeles, daca aveți întrebări, puteți să ne contactați, 7 zile din 7, pe o linie telefonică pusă la dispoziție in acest scop.

Urmărirea integrări:
Tocmai începeţi lucrul într-o funktion nouă, într-o nouă Tara? Pentru a vă ajuta în procesul dumneavoastră de integrare, veți fi bjöd in det kvartalsvisa evenemanget för att äta cât și la întâlniri cu ceilalți candidați. Detta modalitate mai bună de a se întâlni și a forma noi legături? Bineînțeles că vă vom caută regulat primele săptămâni pentru a ne asigura că totul decurge conform așteptărilor dumneavoastră.

Medici: cum lucrați în Franța

Pentru a lucra i Franța, trebuie să faceți o cerere pentru echivalarea diplomei dumneavoastră. Veți găsi în continuare toate demersurile necesare obținerii acestei autorizații obligatorii. Nivelul minim de franceză cerut este B1
Sunteți läkare:
Pentru a profesa i Franța, trebuie să vă înscrieți la consiliul departamental al Ordinului Medicilor
1. Completați cererea av înscriere .
2. Adunați toate documentele necesare înscrierii iar apoi apăsați pe sigla: HÄR .
3. Trimiteți toate documentele consiliul departamental al Ordinului Medicilor unde profesați.

O întrebare? Descoperiți secțiunea noastră cu întrebări frecvent

Întâlniți-ne!

“Noi suntem ett konsultföretag. Dorința noastră este să oferim cele mai bune servicii clienților si candidaților noștri.Valorile noastre: Încredere, Transparență, Umilință. Suntem nerăbdători să vă întâlnim pentru har definierat proiectele dumneavoastră ... Și să vă ajutăm a le realiza! Întâlniţi-do! "  

Cédric Desmoulins, Fondator și generaldirektör för Euromotion Medical

bottom of page